Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Спокойно, не е трудно и става за минути, просто колегата го е обяснил цветно и с висока разделителна способностОсвен това при Алфа е традиция от много време да разглобиш половин кола, за да смениш примерно говорител на задната кора
Last edited by endeavour; d.m.y г., 05:28....
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Колеги, колко трябва да зарежда при включени светлини колата?Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Моята зарежда 13,8V-13,9V на място с пуснати фарове.Към 2000 оборота се качва на 14V-14.1V. Миналата седмица го мерих заради подгрева на антифриза който слагах. Сложих модул с 4 свещи(не знам от каква кола). С включени 4 свещи на място пада до 12,8V-12,9V на място и на около 2000 оборота 13,1V-13,2V.
С ксенон съм - предполагам, че има значение обаче.
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеКолеги, кой бушон изключва бензиновата помпа и евентуално нещо друго?
+12V от акумулатора > бушон B80 (30 амперов) между чистачките > релето на помпата (J15) пак там > бушон F3 (15 амперов) в таблото с бушоните под волана > помпа > инерционен изключвател под седалката > шаси.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
моля помагайте с кода на радиото на Пунто
Колеги имам нужда от помощ
взех си едно фиат пунто 2003-та г. та да се таралянкам на по евтиничко :P че кораба бая похарчва
проблема е че има фабрично радио с код .....ама без код ... някои знае ли дали има калкулатори за фабричните Буалпункт-ове
P.S. Пиша ви защото колегите от фиат форума са ....
абе трагедияLast edited by tahi; d.m.y г., 16:13.
Comment
-
Първоначално публикувано от tahi Покажи съобщениеКолеги имам нужда от помощ
взех си едно фиат пунто 2003-та г. та да се таралянкам на по евтиничко :P че кораба бая похарчва
проблема е че има фабрично радио с код .....ама без код ... някои знае ли дали има калкулатори за фабричните Буалпункт-ове
P.S. Пиша ви защото колегите от фиат форума са ....
абе трагедия
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
-
Колеги моля да ме насочите към тема защото доста порових но не открих сменя ли се задният тампон (този който е с алуминиевата обвивка) на предните долни носачи Моите са поразхлабени (предполагам не е нормално) но не намерих тема за смяна цени и др. Изненадващо всичко друго по предницата е ОК без един шарнир на горен носач Дайте идеи или ако може да ме насочите към теми за тези тампониALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщениеКолеги моля да ме насочите към тема защото доста порових но не открих сменя ли се задният тампон (този който е с алуминиевата обвивка) на предните долни носачи Моите са поразхлабени (предполагам не е нормално) но не намерих тема за смяна цени и др. Изненадващо всичко друго по предницата е ОК без един шарнир на горен носач Дайте идеи или ако може да ме насочите към теми за тези тампониИли даваш на някой с преса да ти го смени и не се занимаваш.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment